Ε.Σ. “Κάδμος”: Απέκτησε τον Μάνο Παρμενίδη

Η ομάδα της Θήβας (πρωταθλήτρια Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. 2023-2024) απέκτησε τον 22χρονο, Χαλκιδαίο, ύψους 1,86μ., γκάρντ!

Σε μια ακόμη σημαντική μετεγγραφική κίνηση προχώρησαν οι άνθρωποι της διοίκησης της Ενωση Συλλόγων “Κάδμος”, στο πλαίσιο της όσο το δυνατό περισσότερο ενίσχυσης της ομάδας (πρωταθλήτρια Ε.Σ.Κ.Α.Σ.Ε. 2023-2024) ενόψει της συμμετοχής της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής (“National League 2”)!

Οι διοικούντες το σωματείο της Θήβας ανακοίνωσαν την απόκτηση του Μάνου Παρμενίδη, του 22χρονου, γκαρντ, με ύψος 1,86μ. ο οποίος έχει καταγωγή από τη Χαλκίδα και ο οποίος στη σεζόν 2023-2024 αγωνίστηκε στην Μυτιλήνη συνδυάζοντας μπάσκετ και στρατό!

Η ανακοίνωση:

Η ομάδα της ΕΣ Κάδμου απέκτησε τον Μάνο Παρμενίδη, μια προσθήκη που δείχνει την ενίσχυση της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο πρωτάθλημα της National League 2.

Ο Μάνος είναι 22 χρονών με ύψος 1,86 , καταγωγή έχει από τη Χαλκίδα, έχει αγωνιστεί στην Α.Ε.Ε.Π. Χαλκίδας σε παιδικό, εφηβικό και αντρικό, από το 2015 έως το 2018.

Στη συνέχεια μετακόμισε στη Χίο λόγω σπουδών για 4 χρόνια όπου έπαιξε στους ΦΟ Βροντάδου (Πρωταθλητής Β. Αιγαίου, άνοδος Γ’ Εθνική) και Όμηρο Καλλιμασιάς.

Την σεζόν 2022-2023 αγωνίστηκε στην Α’ ΕΣΚΑΣΕ με την Α.Γ.Ε.Χ. ενώ πέρσι μετακόμισε στην Μυτιλήνη συνδυάζοντας μπάσκετ και στρατό.

Του ευχόμαστε να έχει μια μπασκετική χρονιά με υγεία και επιτυχίες.

Οι δηλώσεις του Μάνου:

“Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ στην ιστορική ομάδα του Κάδμου στο φετινό ταξίδι στην Γ’ Eθνική κατηγορία.

Ελπίζω να φανώ αντάξιος των προσδοκιών και να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της”.

Σχετικά